BINNENKORT IN VERKOOP IN OUDHEUSDEN: Riante vrijstaande woning op ruim perceel…

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT IN VERKOOP IN OUDHEUSDEN: Riante vrijstaande woning op ruim perceel…

BINNENKORT IN VERKOOP IN OUDHEUSDEN: ๐Ÿ”œ๐Ÿ”œ Riante vrijstaande woning op ruim perceel met veel privacy ๐Ÿคฉ Gelegen aan een rustige, brede straat waar alleen bestemmingsverkeer komt, aansluitend op de weg naar het landelijk gelegen vestigingsstadje Heusden. Tussen de polders en het waterrijke, weidse landschap is het prachtig ๐Ÿšถ๐Ÿšถwandelen in dit natuurgebied โ€œhet land van Altenaโ€. โ€ผ๐Ÿ‘Œ VRAAGPRIJS: โ‚ฌ 585.000,- k.k.

AMB Makelaars Drunen - Vlijmen - Heusden, profile pictureMay be an image of 1 person, eyeglasses and text that says 'AMB makelaars Sneak preview www.amb-makelaars.nl 's-Hertogenbosch I Vught I Drunen'May be an image of sofa and living roomMay be an image of furniture and living roomMay be an image of text that says 'AMB ma makelaars Berging Wellness- ruimte Bijkeuken/ portaal Optie slaapkamer Sauna Eetkamer Berging Keuken Garderobe Woonkamer Entree'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *