Zandreiger 39 in Eindhoven 5658 BK: Woonhuis te koop.

Vind nieuwe huizen in uw regio

Zandreiger 39 in Eindhoven 5658 BK: Woonhuis te koop.

Nieuw in de verkoop🏠
Zandreiger 39, 5658 BK Eindhoven
Ruime, uitgebouwde eindwoning met royale open keuken, 3 slaapkamers, nette badkamer, zolderkamer, tuin met vrije achterom en berging. Gelegen in de populaire woonwijk Meerhoven op loopafstand van diverse voorzieningen.
Meer informatie: https://www.vandeschans.nl/…/ko…/huis-5514114-Zandreiger-39/

New for sale 🏠
Sandra 39, 5658 BK Eindhoven
Spacious, upgraded end house with generous open kitchen, 3 bedrooms, clean bathroom, attic room, garden with free back and storage. Located in the popular residential area Meerhoven within walking distance of various amenities.
More information: https://www.vandeschans.nl/aanbod/woningaanbod/eindhoven/koop/huis-5514114-Zandreiger-39/

Translated

Zandreiger 39 in Eindhoven 5658 BK: Woonhuis te koop.

Ruime, uitgebouwde eindwoning met royale open keuken, 3 slaapkamers, nette badkamer, zolderkamer, tuin met vrije achterom en berging. Gelegen in de populaire woonwijk Meerhoven op loopafstand winkelcentrum Meerhoven met al haar voorzieningen, scholen, een park en sport– en speelvoorzieningen. Uitv…


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *