Te koop Luxe en sfeervol 2 kamer appartement in Amsterdam! Op een toplocatie in…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop Luxe en sfeervol 2 kamer appartement in Amsterdam! Op een toplocatie in…

Te koop🏡
Luxe en sfeervol 2 kamer appartement in Amsterdam! Op een toplocatie in Oud-West staat dit luxe afgewerkte appartement dat je veel gemak biedt: een leuke woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer met toegang naar de badkamer voorzien van inloopdouche en toilet en een wastafelmeubel. Ook het uitzicht in de JP Heijestraat en de tramhalte voor de deur zijn prettige bijkomstigheden. Het volledig gerenoveerde appartement heeft dubbel glas met glas in lood ramen, lichte eikenhouten parketvloeren met dubbele openslaande deuren op het zuiden gelegen, met een frans balkon en de badkamer is afgewerkt met Belgische hardsteen. 📍 Kinkerstraat 332-1, Amsterdam.
🔹 € 259.000 k.k.
Meer zien: https://bit.ly/3jVV5ic

HuisPortaal.nl, profile pictureMay be an image of kitchenMay be an image of indoorMay be an image of indoorMay be an image of street


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *