Nu online op onze website! Wonen aan het Herodotusplein 225 in Eindhoven? Op de …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nu online op onze website! Wonen aan het Herodotusplein 225 in Eindhoven? Op de …

Nu online op onze website! Wonen aan het Herodotusplein 225 in Eindhoven? Op de 9e verdieping van het recent gerenoveerde appartementencomplex “Pieter Eiffhuis” bevindt zich dit 2-kamer appartement van 87 m2, met luxe woonkeuken en met een groot dakterras en een prachtig uitzicht. Het appartementencomplex is gelegen in een parkachtige omgeving met fraaie waterpartij in de wijk Prinsejagt (Woensel). Het complex is bestemd voor senioren (40+) en er zijn diverse service- en zorgvoorzieningen voorhanden. Enerzijds bestaat er de mogelijkheid om zelfstandig te wonen, anderzijds is het mogelijk om zorg te verkrijgen en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Kijk op onze website voor meer informatie over de voorzieningen! Meer zien? 👉 http://bit.ly/3pAYggF

Vb&t Makelaars, profile pictureMay be an image of outdoorsMay be an image of furniture and living roomMay be an image of kitchenMay be an image of sky


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *