Nu alvast even binnenkijken bij…deze leukerd! Want het kan gewoon bij deze won…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nu alvast even binnenkijken bij…deze leukerd! Want het kan gewoon bij deze won…

Nu alvast even binnenkijken bij…deze leukerd!🤭 Want het kan gewoon bij deze woning op deze locatie! Lekker dicht bij de stad wonen maar wel in een rustige omgeving. Zoek je die woning met meer ruimte op de begane grond door een aanbouw? Ook die ruimte is in deze woning al aanwezig! En met de vaste trap heb je een verrassende tweede verdieping met dakkapel en leuke slaapkamer. Vraagprijs € 299.000,- k.k. Wat wij bijzonder vinden aan dit huis?
* de royale leefruimte op de begane grond
* de moderne keuken met veel werkruimte
* de aanwezigheid van een ideale ruime bijkeuken!
* een goed ingerichte badkamer van 2011
* en zeker de vaste trap naar zolder met slaapkamer en dakkapel Meld je vandaag al via e-mail naar info@sharonbish.nl of morgen door een belletje naar ons kantoor op 0495 – 85 1555! #woning #Weert #groenewoud #gemoderniseerd #lekkerdichtbijdestad #ofvoorjoualleen #vooreenleukgezinnetje #ideaal @sharonbishmakelaardij en morgen online op Funda en natuurlijk onze eigen website! 🤩

Sharon Bish Makelaardij, profile pictureMay be an image of tree, brick wall and outdoorsMay be an image of living roomMay be an image of furniture, kitchen and living roomMay be an image of furniture and kitchen


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *