NIEUW: SEELIGSINGEL 25 Breda. Toplocatie Centrum Breda. Instapklaar 3-kamerappar…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW: SEELIGSINGEL 25 Breda. Toplocatie Centrum Breda. Instapklaar 3-kamerappar…


NIEUW: SEELIGSINGEL 25 Breda. Toplocatie Centrum Breda. Instapklaar 3-kamerappartement, voorzien van een woonkamer van ruim 50m2 met een luxe open keuken, airconditioning en een royaal dakterras, werkkamer en een slaapkamer met een luxe badkamer. Gelegen aan het water van de Seeligsingel, op de bovenste woonlaag van Residentie Valkenberg een statig appartementencomplex uit de jaren 80, gebouwd tussen monumentale 19e eeuwse herenhuizen. Voorzien van een lift, berging en een gezamenlijke binnentuin. Op loopafstand van de Grote Markt met een diversiteit aan winkels en uitgaansmogelijkheden. Om de hoek ligt stadspark Valkenberg en op 5 minuten lopen bent u bij het NS-treinstation Breda.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *