NIEUW: Molenstraat 12 in Oirschot Vrijstaande monumentale woning, gebouwd tusse…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW: Molenstraat 12 in Oirschot Vrijstaande monumentale woning, gebouwd tusse…

NIEUW: Molenstraat 12 in Oirschot
Vrijstaande monumentale woning, gebouwd tussen 1600 en 1650, een sfeervol rijksmonument met dwarswolfdak en vele authentieke architectonische elementen en in 1970 grondig gerestaureerd. Deze woning is er absoluut een met karakter, een unicum gelegen in het hart van Oirschot nabij de gezellige markt met al zijn voorzieningen en nabij speel- en groenvoorzieningen aan de Kanaalzone.

Iets voor jou? Bel 0499-575875 om een bezichtiging te plannen. Meer informatie vind je op onze site https://www.vandemeerendonkmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/oirschot/koop/huis-5218149-Molenstraat-12/


Van de Meerendonk Makelaars, profile pictureMay be an image of tree, outdoors and text that says 'TE KOOP NIEUW A'May be an image of furniture, living room and brick wallMay be an image of brick wall and indoorMay be an image of tree and outdoors


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *