NIEUW! Michiel de Ruyterlaan 33 in Oirschot Deze goed afgewerkte woning is met …

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW! Michiel de Ruyterlaan 33 in Oirschot Deze goed afgewerkte woning is met …

NIEUW! Michiel de Ruyterlaan 33 in Oirschot

Deze goed afgewerkte woning is met berging, garage, 3 slaapkamers en een privacybiedende achtertuin op het Zuidoosten is gelegen in woonwijk ‘De Pullen’ nabij het centrum. In 2014 is de woning grondig gemoderniseerd.

Iets voor jou? Bel 0499-575875 om een bezichtiging te plannen. Meer informatie vind je op onze site https://www.vandemeerendonkmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/oirschot/koop/huis-4950797-Michiel-de-Ruyterlaan-33/


Van de Meerendonk Makelaars, profile pictureMay be an image of snow, tree and text that says 'TE KOOP NIEUW U C E A'May be an image of kitchenMay be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and bedroom


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *