NIEUW: NIJVERHEIDSSINGEL 117 Breda. Wonen aan het water in het centrum van Breda…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW: NIJVERHEIDSSINGEL 117 Breda. Wonen aan het water in het centrum van Breda…


NIEUW: NIJVERHEIDSSINGEL 117 Breda. Wonen aan het water in het centrum van Breda, op loopafstand van de Grote Markt en de Nieuwe Haven vindt u dit sfeervolle 2-kamerappartement met een ca.20m2 groot terras/buitenruimte. Voorzien van een woonkamer van ruim 30m2 met een open keuken en vrij-uitzicht op het water van de Nijverheidssingel, een luxe badkamer, inpandige berging, een slaapkamer met toegang tot het bij het appartement behorende terras gelegen op het zuidoosten. Het appartement is gelegen op de eerste woonlaag van een goed onderhouden appartementencomplex uit de jaren 80 met een grote private berging op dezelfde woonlaag. Het appartement is recent volledig voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas. De mogelijkheid bestaat om bij dit appartement een vaste parkeerplaats in de parkeerkelder aan te kopen. De parkeerplaats heeft een vraagprijs van € 11.000,- k.k.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *