𝗢𝗽 𝗱𝗲𝘇𝗲 #𝗸𝗶𝗻𝗱𝘃𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗻𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲, 𝗮𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗿𝘂𝘀𝘁𝗶𝗴𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗮𝘁 𝗶𝗻 𝗱𝗲 #𝗔𝗰𝗵𝘁𝘀𝗲𝗕𝗮𝗿𝗿𝗶…

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝗢𝗽 𝗱𝗲𝘇𝗲 #𝗸𝗶𝗻𝗱𝘃𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗻𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲, 𝗮𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗿𝘂𝘀𝘁𝗶𝗴𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗮𝘁 𝗶𝗻 𝗱𝗲 #𝗔𝗰𝗵𝘁𝘀𝗲𝗕𝗮𝗿𝗿𝗶…

𝗢𝗽 𝗱𝗲𝘇𝗲 #𝗸𝗶𝗻𝗱𝘃𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗻𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲, 𝗮𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗿𝘂𝘀𝘁𝗶𝗴𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗮𝘁 𝗶𝗻 𝗱𝗲 #𝗔𝗰𝗵𝘁𝘀𝗲𝗕𝗮𝗿𝗿𝗶𝗲𝗿 𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘁𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗴𝗶𝗻𝗴. 𝗗𝗲 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿𝘇𝗶𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗱𝗼𝗼𝗿𝘇𝗼𝗻 𝘄𝗼𝗼𝗻𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿, 𝗲𝗲𝗻𝘃𝗼𝘂𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗸𝗲𝘂𝗸𝗲𝗻𝗶𝗻𝗿𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴, 𝗱𝗿𝗶𝗲 𝘀𝗹𝗮𝗮𝗽𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝘀, 𝗲𝗲𝗻 𝗯𝗮𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿 𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗮𝗰𝘆 𝗯𝗶𝗲𝗱𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿𝘁𝘂𝗶𝗻. 𝗗𝗲 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝘂𝗻𝘀𝘁𝗶𝗴𝗲 𝗹𝗶𝗴𝗴𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗲𝗻 𝗼𝗽𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗲 𝘂𝗶𝘁𝘃𝗮𝗹𝘀𝘄𝗲𝗴𝗲𝗻, 𝘄𝗶𝗻𝗸𝗲𝗹𝘃𝗼𝗼𝗿𝘇𝗶𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻, 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗹𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗰𝗰𝗼𝗺𝗺𝗼𝗱𝗮𝘁𝗶𝗲𝘀. 🗝️𝗩𝗿𝗮𝗮𝗴𝗽𝗿𝗶𝗷𝘀: € 𝟮𝟴𝟵.𝟬𝟬𝟬,- 𝗸.𝗸.
🗝️𝗪𝗼𝗼𝗻𝗼𝗽𝗽𝗲𝗿𝘃𝗹𝗮𝗸𝘁𝗲: 𝟭𝟭𝟴 𝗺²
🗝️𝗣𝗲𝗿𝗰𝗲𝗲𝗹𝗼𝗽𝗽𝗲𝗿𝘃𝗹𝗮𝗸𝘁𝗲: 𝟮𝟬𝟰 𝗺²
🗝️𝗕𝗼𝘂𝘄𝗷𝗮𝗮𝗿: 𝟭𝟵𝟴𝟴 𝗧𝗵𝗶𝘀 𝗵𝗼𝘂𝘀𝗲 𝗶𝘀 𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗲𝗱 𝗶𝗻 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱-𝗳𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗹𝘆 𝗿𝗲𝘀𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮𝗹 𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻, 𝗼𝗻 𝗮 𝗾𝘂𝗶𝗲𝘁 𝘀𝘁𝗿𝗲𝗲𝘁 𝗶𝗻 𝘁𝗵𝗲 #𝗔𝗰𝗵𝘁𝘀𝗲𝗕𝗮𝗿𝗿𝗶𝗲𝗿. 𝗧𝗵𝗲 𝗵𝗼𝘂𝘀𝗲 𝗵𝗮𝘀 𝗮 𝘀𝘂𝗻𝗻𝘆 𝗹𝗶𝘃𝗶𝗻𝗴 𝗿𝗼𝗼𝗺, 𝘀𝗶𝗺𝗽𝗹𝗲 𝗸𝗶𝘁𝗰𝗵𝗲𝗻, 𝘁𝗵𝗿𝗲𝗲 𝗯𝗲𝗱𝗿𝗼𝗼𝗺𝘀, 𝗯𝗮𝘁𝗵𝗿𝗼𝗼𝗺, 𝗮𝗻𝗱 𝗮 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗮𝘁𝗲 𝗯𝗮𝗰𝗸𝘆𝗮𝗿𝗱. 𝗧𝗵𝗲 𝗵𝗼𝘂𝘀𝗲 𝗵𝗮𝘀 𝗮 𝗰𝗼𝗻𝘃𝗲𝗻𝗶𝗲𝗻𝘁 𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗶𝗻 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝘁𝗼 𝘃𝗮𝗿𝗶𝗼𝘂𝘀 𝗿𝗼𝗮𝗱𝘀, 𝘀𝗵𝗼𝗽𝗽𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗶𝗲𝘀, 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗼𝗹𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 𝗳𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗶𝗲𝘀. 🗝️𝗔𝘀𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: € 𝟮𝟴𝟵,𝟬𝟬𝟬 𝗸.𝗸.
🗝️𝗟𝗶𝘃𝗶𝗻𝗴 𝗮𝗿𝗲𝗮: 𝟭𝟭𝟴 𝗺²
🗝️𝗣𝗹𝗼𝘁 𝗮𝗿𝗲𝗮: 𝟮𝟬𝟰 𝗺²
🗝️𝗬𝗲𝗮𝗿 𝗼𝗳 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻: 𝟭𝟵𝟴𝟴

Debbie Mels Lommers Makelaars, profile pictureMay be an image of outdoors and text that says 'GARONNELAAN E'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *