Nieuw in de verkoop: Anthony van Opbergenstraat 15 in Eindhoven Deze gemodernis…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw in de verkoop: Anthony van Opbergenstraat 15 in Eindhoven Deze gemodernis…

▶️ Nieuw in de verkoop: Anthony van Opbergenstraat 15 in Eindhoven Deze gemoderniseerde, lichte tussenwoning heeft een sfeervolle living, een vernieuwde open keuken met eetbar, 3 slaapkamers, een recent vernieuwde doucheruimte, grote bergzolder en een diepe tuin op het zonnige zuidwesten met luxe terrasoverkapping, berging en achterom. Het woonhuis is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Rustige ligging in de kindvriendelijke wijk “Prinsejagt”. Vraagprijs: € 259.000,- k.k. Interesse? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging of bezoek onze website voor meer informatie:
📞 040-2415959
https://www.vanuffelen.nl/aanbod/detail/anthony-van-opbergenstraat-15-eindhoven#start

Van Uffelen Makelaar, profile pictureMay be an image of outdoors and text that says 'NIEUW IN DE VERKOOP MAKELAARSKANTOOR VAN UFFELEN'May be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and kitchenMay be an image of bedroom


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *