Een super mooie review voor HuisPortaal! Lees hier meer beoordelingen over onze …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Een super mooie review voor HuisPortaal! Lees hier meer beoordelingen over onze …

Een super mooie review voor HuisPortaal! Lees hier meer beoordelingen over onze dienstverlening: https://www.kiyoh.com/reviews/1043137/huisportaal_nl

HuisPortaal.nl, profile pictureMay be an image of text that says '10 Super Ik ben zeer tevreden over huisportaal. Wanneer je het niet erg vindt om zelf de funda advertentie te maken en rondleidingen te geven is Huisportaal zeer aan te bevelen. Veel is duidelijk en bij vragen wordt er snel en vriendelijk gereageerd. In een tijd waarin je huis eigenlijk zichzelf al verkoopt zou ik de dure makelaarskosten besparen en je huis via Huisportaal verkopen. Aanbevelen? 24-1-2021 Ellen, Nijmegen Ja'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *