Dit schitterende hoekappartement met prachtig en wijds uitzicht over het landsch…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Dit schitterende hoekappartement met prachtig en wijds uitzicht over het landsch…

Dit schitterende hoekappartement met prachtig en wijds uitzicht over het landschapspark is gesitueerd op de 9e etage en uitgevoerd met 2 slaapkamers en een woonkamer welke direct grenst aan het heerlijke balkon. De open keuken is voorzien van een L-vormige moderne keukenopstelling met granieten blad, koel-/vrieskast, 1,5 spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, vaatwasser en volop kastruimte. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, een douchecabine en dubbele wastafel met meubel. In de hal bevindt zich de separate toiletruimte met wandcloset en fontein. Naast de royale wasruimte beschikt het appartement tevens over een extra bergruimte met de opstelling van de warmteterugwin-unit.


Maas Makelaars Eindhoven, profile pictureMay be an image of streetMay be an image of indoorMay be an image of kitchenMay be an image of nature, sky, body of water, grass and tree


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *