Carnavalsmaandag zonder carnaval.. dan maar lekker werken vandaag! Dat het zo le…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Carnavalsmaandag zonder carnaval.. dan maar lekker werken vandaag! Dat het zo le…

Carnavalsmaandag zonder carnaval.. dan maar lekker werken vandaag๐Ÿ˜Š! Dat het zo lekker zou worden was echt een verrassing ๐Ÿ™๐Ÿ‡๐Ÿท Vandaag oplevering van het leuke apartement aan de Nazarethsteeg….en laat de nieuwe en happy huurder nu een prachtige baan hebben en een goede ambassadeur zijn voor wat hij doet bij Restaurant Flavours. Wij gaan genieten van dit bedankje! Zo aardig!๐Ÿ™ #surprise #happyhuurder #carnavalsmaandag #Weert #verhuurd

Sharon Bish Makelaardij, profile pictureNo photo description available.


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *