BINNENKORT IN VERKOOP IN DRUNEN: Starterswoning met 4 slaapkamers! Deze tusse…

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT IN VERKOOP IN DRUNEN: Starterswoning met 4 slaapkamers! Deze tusse…

BINNENKORT IN VERKOOP IN DRUNEN: πŸ”œπŸ”œ Starterswoning met 4 slaapkamers! Deze tussenwoning is gelegen op een kindvriendelijke, rustige locatie met voldoende openbare parkeergelegenheid en met een speelweide β›ΉπŸšΆschuin tegenover de woning. De rustige straat betreft vnl. bestemmingsverkeer zodat de kinderen ook veilig de straat kunnen oversteken naar de speeltuin.πŸ‘πŸ‘ VRAAGPRIJS: € 240.000,- k.k.

AMB Makelaars Drunen - Vlijmen - Heusden, profile pictureMay be an image of one or more people, eyeglasses and text that says 'AMB makelaars Sneak preview www.amb-makelaars.nl 's-Hertogenbosch I Vught I Drunen'May be an image of furniture and living roomMay be an image of grass and treeMay be an image of tree and outdoors


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *