BINNENKORT IN VERKOOP Bent u op zoek naar een ruime woning? Dan moet u deze wo…

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT IN VERKOOP Bent u op zoek naar een ruime woning? Dan moet u deze wo…

BINNENKORT IN VERKOOP

Bent u op zoek naar een ruime woning? Dan moet u deze woning zeker eens van binnen gezien hebben! De woning is aan de voorzijde uitgebouwd middels een erker en heeft daardoor een royale woonkamer. Instapklare tussenwoning met vier slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast beschikt de woning over een fijne achtertuin met stenen berging en achterom.

Rustige en kindvriendelijke wijk met deels vrij uitzicht aan de voorzijde en veel privacy aan de achterzijde van de woning. Er zijn diverse speeltuinen met o.a. een fietscrossbaan nabij de woning. Op loopafstand tref je kidsplaza, een indoor zwembad (Ouwerkerk) en een sportclub (fitness). Winkelcentrum Moleneindplein is op loopafstand, zo ook de basisschool en de kinderopvang. De bushalte is om de hoek en uitvalswegen zoals de A2 en de N65 zijn eenvoudig te bereiken. Het NS station is op ca. 5 minuten fietsafstand.

Vraagprijs € 339.500,- k.k.

Voor informatie of het plannen van een afspraak graag contact opnemen met ons kantoor.


AMB Makelaars Vught, profile pictureMay be an image of one or more people and text that says 'AMB makelaars Sneak preview www.amb-makelaars.nl 's-Hertogenbosch I Vught I Drunen'May be an image of furniture and living roomMay be an image of kitchenMay be an image of bedroom


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *