Op een gewilde locatie midden in het centrum Van Rijen gelegen dit bijzonder rui…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Op een gewilde locatie midden in het centrum Van Rijen gelegen dit bijzonder rui…

Op een gewilde locatie midden in het centrum Van Rijen gelegen dit bijzonder ruime 3-kamer appartement voorzien van een lichte woonkamer met open keuken, een balkon met een prachtig uitzicht, 2 slaapkamers, badkamer, separate toiletruimte, berging en een eigen parkeerplaats in de afsluitbare parkeergarage.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van dit moderne en markante appartementencomplex. Gelegen in het centrum van Rijen hebt u alle faciliteiten die de dorpskern te bieden heeft om de hoek. Winkelcentrum De Laverije met een gevarieerd winkelaanbod is op steenworp afstand gelegen en ook het NS-station, (basis)scholen en diverse sportfaciliteiten en recreatievoorzieningen zijn op korte afstand gelegen. Ook de stadscentra van Breda en Tilburg alsmede de diverse uitvalswegen zijn vanaf deze locatie eenvoudig en snel te bereiken.

Een uniek appartement in het hart van Rijen met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik!

https://mbmakelaars.nl/woning/rijen/wilhelminaplein-57/


MB Makelaars, profile pictureMay be an image of outdoorsMay be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and indoorMay be an image of brick wall and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *