NIEUW! Vondelstraat 33 te Son en Breugel Royale, uitgebouwde 2-onder-1-kapwonin…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW! Vondelstraat 33 te Son en Breugel Royale, uitgebouwde 2-onder-1-kapwonin…

NIEUW! Vondelstraat 33 te Son en Breugel

Royale, uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning in de bosrijke wijk ‘t Harde Ven met o.a. heerlijke leefruimte op de begane grond (circa 56 m²) met royale woonkamer en moderne leefkeuken, extra kantoor-/multifunctionele ruimte, veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen, 4 volwaardige slaapkamers en heerlijke tuin op het zonnige zuiden! Deze woning ligt ideaal nabij de Sonse bossen, het dorpscentrum, basisscholen, sportfaciliteiten, uitvalswegen etc!


Van Roon Makelaardij & Taxaties, profile pictureMay be an image of furniture, tree, outdoors and text that says 'VAN ROON makelaardij & taxaties'May be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and living roomMay be an image of nature, snow and tree


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *