NIEUW! Evertsenlaan 10 te Son en Breugel Fraai uitgebouwde, instapklare tweekap…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW! Evertsenlaan 10 te Son en Breugel Fraai uitgebouwde, instapklare tweekap…

NIEUW! Evertsenlaan 10 te Son en Breugel

Fraai uitgebouwde, instapklare tweekapper in het populaire ‘t Eigen gelegen met o.a. heerlijke uitbouw aan de achterzijde, erker met glas-in-lood, moderne keuken en badkamer, 4 volwaardige slaapkamers, inpandige garage en heerlijke tuin op het zuiden! Deze woning ligt nabij uitstekende voorzieningen zoals natuur, basisscholen, supermarkt, sportfaciliteiten, uitvalswegen etc!


Van Roon Makelaardij & Taxaties, profile pictureMay be an image of outdoors and text that says 'VAN ROON makelaardij & taxaties I S'May be an image of sofa and living roomMay be an image of living roomMay be an image of furniture and bedroom


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *