KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Ben je op zoek naar woonruimte op een toplocatie…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Ben je op zoek naar woonruimte op een toplocatie…

❗KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP❗ Ben je op zoek naar woonruimte op een toplocatie in de beste binnenstad van Nederland? Gelegen aan een prachtig stadspark met recreatiemogelijkheden voor jong en oud? Met het Centraal Station op loopafstand? Dan is dit je kans! Dit prachtig afgewerkte luxe 3-kamer appartement biedt dit alles! Vraagprijs € 745.000 k.k. Dit instapklare en levensloopbestendige appartement beschikt over een riante living, luxe keuken, complete badkamer, 2 slaapkamers, zonnig terras op het zuiden en een private parking. Het design van het appartement is verzorgd door binnenhuisarchitect Thomas de Gier en dat zie je door het hele appartement terug. In het nieuwgebouwde, en met diverse prijzen onderscheiden, “Poorthuys” ligt het plan “Gasthuyspoort” aan de Catharinastraat, midden in het bruisende centrum van Breda. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping. Interesse? We laten je de woning uiteraard graag zien. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kin Makelaars Breda, profile pictureMay be an image of outdoors and text that says 'আ KOOP TE Catharinastraat 99 C3 BREDA Vraagprijs 745.000,- k.k. KIN MAKELAARS'May be an image of streetMay be an image of indoorMay be an image of furniture and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *