Door de grote raam partijen hebben deze appartementen iedere dag een ander leven…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Door de grote raam partijen hebben deze appartementen iedere dag een ander leven…

Door de grote raam partijen hebben deze appartementen iedere dag een ander levensecht schilderij in huis , waar je de eekhoorntjes voorbij ziet lopen !

Woningtype 100 A is standaard als tweekamer-plus appartement ontworpen voor diegenen die ruimte wensen. Hier treft u een riante living met maar liefst drie leefhoeken en volop daglicht en zichtlijnen aan. In de living staat het kook- en eetgedeelte centraal, terzijde gestaan door een werkhoek bij binnenkomst in de living en een ruime zit- en TV-hoek aan balkonzijde. Samen met de ruime slaap- en kleedkamercombinatie heeft u hiermee uw eigen loft! Sommigen van u willen daarentegen liever een extra kamer. Dat kan. Woningtype 100 B is dezelfde woning maar nu uitgerust als driekamer-plus appartement. Het bevat een tweede slaapkamer op de plek waar anders de extra leefhoek in de living zit. Dit is een kopersoptie die niet veel extra kost. Laat u hierover informeren door de makelaar of een interieurontwerper van Studio Lanen.

Het Waare Huis Makelaars, profile pictureMay be an image of floor plan


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *