Video premiére Deze keer niet op donderdag, maar binnenkort mogen wij jullie hi…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Video premiére Deze keer niet op donderdag, maar binnenkort mogen wij jullie hi…

📢Video premiére❄🧡☃
Deze keer niet op donderdag, maar binnenkort mogen wij jullie hier verwelkomen en deze video mag je zeker niet missen zo net voor het weekend! Zoek jij een ruime woning, met veel leefruimte binnen en buiten. Dan is deze woning een fantastische kans om hier volledig je eigen woning van te maken. Op Dr. Mollerlaan 8 in Waalwijk vind je maar liefst 6 slaapkamers, een gigantische tuin rondom de woning, garage en een mega oprit. Een unieke woonlocatie in het hart van Waalwijk en toch heerlijk rustig wonen. In de ☃❄ sneeuwvideo❄☃ laat Marcello alvast een restyle zien van de voorzijde van het huis en van de woonkamer gecombineerd met een open keuken. Laat je alvast inspireren en bekijk de video.▶⬇🎥

Carré De Wit makelaardij, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *