NIEUW | Nicolaas Maesstraat 10 in Rucphen Instapklare tussenwoning met een mode…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW | Nicolaas Maesstraat 10 in Rucphen Instapklare tussenwoning met een mode…

NIEUW | Nicolaas Maesstraat 10 in Rucphen Instapklare tussenwoning met een moderne keuken, 3 slaapkamers, nette badkamer en een aparte toilet op de eerste verdieping en een extra slaapkamer op de tweede verdieping. De verzorgde achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden. 🏷Energielabel: B 📞 076 – 597 59 00 | 📧 og@vanhasselmakelaars.nl | 📱 WhatsApp naar 06-82696601 https://www.vanhasselmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/rucphen/koop/huis-4284286-Nicolaas-Maesstraat-10/

Van Hassel makelaars, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *