Nieuw in de verkoop! Meester Rijkenstraat 17, Veldhoven Op een ruim bemeten, a…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw in de verkoop! Meester Rijkenstraat 17, Veldhoven Op een ruim bemeten, a…


Nieuw in de verkoop! 📍 Meester Rijkenstraat 17, Veldhoven Op een ruim bemeten, aan de achterzijde vrij gelegen perceel ligt deze goed onderhouden twee-onder-een kapwoning met onder andere L-vormige woonkamer, woonkeuken, drie slaapkamers, garage, carport en diepe tuin met ligging op het zonnige zuiden. Gelegen aan een rustige, brede woonstraat in de gewilde woonomgeving Veldhoven-Dorp op korte afstand van voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoerverbindingen en uitvalswegen naar het snelwegennet, ASML, Eindhoven Airport en High Tech Campus. ⚒ Bouwjaar: ca. 1954
↔️ Perceeloppervlakte: 426m2
👥 Woonoppervlakte: ca. 98m2
🏡 Vraagprijs: €400.000,- k.k. Voor meer info:
☎ 040-2954678
📧 info@janssensteijlen.nl #tekoop #huistekoop #nieuw #veldhoven #makelaar #janssensteijlen #thuisopiederelocatie
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *