Nieuw in de verkoop! Klokdijk 8, Veldhoven De eerste zinnen van de aanmelding …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw in de verkoop! Klokdijk 8, Veldhoven De eerste zinnen van de aanmelding …

Nieuw in de verkoop! πŸ“ Klokdijk 8, Veldhoven De eerste zinnen van de aanmelding zijn als volgt:
an een leuke, rustige woonstraat in de gewilde woonomgeving Veldhoven-Dorp ligt deze goed onderhouden twee-onder-een kapwoning met onder andere L-vormige woonkamer, semi-open keuken, bijkeuken, moderne badkamer, drie slaapkamers op de verdieping, grote zolderverdieping met de mogelijkheid tot het creΓ«ren van extra kamers, een tuin met ligging op het zonnige zuidwesten met toegang tot de garage en berging. βš’ Bouwjaar: ca. 1966
↔️ Perceeloppervlakte: 1228 m2
πŸ‘₯ Woonoppervlakte: ca. 106 m2
βž• Externe bergruimte: ca. 23 m2
🏑 Vraagprijs: €395.000,- k.k. Voor meer info:
☎ 040-2954678
πŸ“§ info@janssensteijlen.nl

Janssen Steijlen, profile pictureMay be an image of brick wall, outdoors and treeMay be an image of text that says 'TE KOOP! in Veldhoven'May be an image of furniture and living roomMay be an image of living room


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *