NIEUW #Gaffelstraat 30 #Breda #Instapklare #gerenoveerde en #uitgebouwde #jaren6…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW #Gaffelstraat 30 #Breda #Instapklare #gerenoveerde en #uitgebouwde #jaren6…

NIEUW #Gaffelstraat 30 #Breda #Instapklare #gerenoveerde en #uitgebouwde #jaren60 #eindwoning met een vrijstaande #garage, gelegen aan de rand van het #Ginneken, #Bredazuid Voorzien een uitgebouwde #woonkamer van ruim 45m2, met een luxe open keuken met #kookeiland voorzien van o.a. een betonnen werkblad, #Bora #inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, wijnkoelkast, #espressomachine en een #Quooker Via openslaande deuren heeft u toegang tot de achtertuin met terrassen van houten vlonders en tegels, stucwerk schuttingen en trendy houten gevelbekleding. Achter in de tuin staat de vrijstaande garage met een betonnen afwerkvloer en elektrische sectionaaldeur. Op de eerste verdieping drie… More

Hypodomus Breda, profile pictureMay be an image of furniture and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *