Hier worden wij blij van ! Het is ontzettend leuk om een woning met een topresul…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Hier worden wij blij van ! Het is ontzettend leuk om een woning met een topresul…

Hier worden wij blij van ! Het is ontzettend leuk om een woning met een topresultaat te verkopen. ๐Ÿ˜€

Makelaardij OLAV Veldhuizen, profile pictureNo photo description available.May be an image of text that says 'Mevr. Ine Keulen Verkoper van Ranger Lokale marktkennis 10 Deskundigheid 10 10 Service en begeleiding 10 Prijs kwaliteit Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! 10 Zeer goede en persoonlijke begeleiding van Olav en hij heeft er werkelijk alles aan gedaan om mijn huis zo spoedig mogelijk en naar allen tevredenheid te verkopen. Kortom, zeer tevreden! Geschreven op februari 2021 U kunt eenmalig reageren op de beoordeling van uw klant. Reageer op beoordeling'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *