Het had zo mooi kunnen zijn om met ons hele team wederom naar dun Heuvel te trek…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Het had zo mooi kunnen zijn om met ons hele team wederom naar dun Heuvel te trek…

Het had zo mooi kunnen zijn om met ons hele team wederom naar dun Heuvel te trekken met ons kieleke an. Maar helaas dun lockdown en dun Covid laat ’t niet toe. Om toch een beetje carnavalkes te mijmeren en goede herinneren naar boven te halen, voor onze medewerkers een “ik blijf thuis” survival pakket met wat typische lekkernijen die bij dat feest passen. En uiteraard met een heus 2021 runtje van ’t Krabke #carnaval2021 #carnaval #fijnfisjenie #carnavalvierjethuis #solonaise #heuvelklets Van Gruijthuijsen Catering

Van der Krabben makelaardij, profile pictureMay be an image of food and indoorMay be an image of 14 people, people standing and outdoors


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *