Een tweede huis kopen als belegging voor je kind of voor verhuur is een aantrekk…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Een tweede huis kopen als belegging voor je kind of voor verhuur is een aantrekk…


Een tweede huis kopen als belegging voor je kind of voor verhuur is een aantrekkelijke manier om te investeren. Maar er zijn wel een paar dingen waar je aan moet denken voordat je eraan begint. Bijvoorbeeld de hypotheek voor een 2e huis. En of een huis kopen en verhuren rendabel is. In deze video alvast een korte introductie.

Wil je de volledige video zien? Klik op de link hieronder!

https://tinyurl.com/yujsx2sv

Buying a second home as an investment for your child or for rental is an attractive way to invest. But there are a few things to think about before you start. For example, the mortgage for a 2nd house. And whether buying and renting a house is profitable. In this video, a short introduction.

Want to see the full video? Click on the link below!

https://tinyurl.com/yujsx2sv

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *