Deze royale, luxe en fraai afgewerkte en uitgebouwde tweekapper is te koop! Deze…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Deze royale, luxe en fraai afgewerkte en uitgebouwde tweekapper is te koop! Deze…


Deze royale, luxe en fraai afgewerkte en uitgebouwde tweekapper is te koop! Deze instapklare woning is onder andere voorzien van een uitgebouwde woonkamer, luxe keuken met eiland, complete badkamer, 4 slaapkamers, bijkeuken en een extra brede oprit voor 2 auto’s.

Ligging? Ideaal gelegen in de meest gewilde wijk van Blixembosch, de ‘Franse buurt’. Blixembosch staat bekend om de kindvriendelijke wijken en de goede voorzieningen. Zo heeft deze woning voorzieningen zoals scholen, wijkcentrum Ouverture, diverse speeltuinen en natuur op loopafstand maar ook belangrijke uitvalswegen (A50, A2 en A58) zijn binnen 5 autominuten te bereiken.

Zie jij deze buitenkans ook? Maak dan snel een afspraak!

https://www.meneerdemakelaar.nl/aanbod/woningaanbod/eindhoven/koop/huis-5485356-Jean-Racinelaan-30/

Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *