NIEUW: Gaffelstraat 30 Breda. Instapklare gerenoveerde en uitgebouwde jaren 60 e…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW: Gaffelstraat 30 Breda. Instapklare gerenoveerde en uitgebouwde jaren 60 e…


NIEUW: Gaffelstraat 30 Breda. Instapklare gerenoveerde en uitgebouwde jaren 60 eindwoning met een vrijstaande garage, gelegen aan de rand van het Ginneken, Breda-zuid. Voorzien een uitgebouwde woonkamer van ruim 45m2, met een luxe open keuken met kookeiland, voorzien van o.a. een betonnen werkblad, Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, wijnkoelkast, espressomachine en een Quooker. Via openslaande deuren heeft u toegang tot de achtertuin met terrassen van houten vlonders en tegels, stucwerk schuttingen en trendy houten gevelbekleding. Achter in de tuin staat de vrijstaande garage met een betonnen afwerkvloer en elektrische sectionaaldeur. Op de eerste verdieping drie slaapkamers… More
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *