Nieuw aanbod#Valkenswaard#handenuitdemouwen Nu te koop aangeboden: tussenwoning …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw aanbod#Valkenswaard#handenuitdemouwen Nu te koop aangeboden: tussenwoning …

Nieuw aanbod#Valkenswaard#handenuitdemouwen Nu te koop aangeboden: tussenwoning van verrassende omvang welke gelegen is op een royaal perceel. Dit alles aan mooie brede woonstraat op gunstige ligging ten opzichte van o.a. winkels, natuur, speelvoorzieningen, scholen en uitvalswegen. Deze ruime woning beschikt o.a. over een woonkamer, aangebouwde serre en dichte keuken op de begane grond. De eerste verdieping biedt ruimte aan maar liefst 4 prima slaapkamers en een doucheruimte. De zeer privacy biedende achtertuin met achterom en dubbele berging maken het plaatje compleet. Kortom een woning die, gezien de huidige staat en de omvang van het perceel, nog veel potentie heeft! Kard. de Jongstraat 85 te Valkenswaard
Vraagprijs € 239.000,– k.k.
Woonoppervlakte 104 m²
Perceeloppervlakte 214 m² Geïnteresseerd? Bel ons snel!
☎️040-2071320
📧info@nielsdecort.nl

Niels de Cort Makelaars & Woonadvies, profile pictureMay be an image of outdoors and brick wallMay be an image of tree and outdoorsMay be an image of indoorMay be an image of indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *