Huis te koop: Afgeslechtedijk 8 4651 RC Steenbergen (NB) [funda]

Vind nieuwe huizen in uw regio

Huis te koop: Afgeslechtedijk 8 4651 RC Steenbergen (NB) [funda]

๐“๐„ ๐Š๐Ž๐Ž๐ ๐—จ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ป๐˜‚๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—ฏ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท Wat een prachtig pand, kijk binnen en laat je verrassen!!!
Deze unieke monumentale woonboerderij met grote authentieke landbouwschuur en bijgebouwen is landelijk gelegen รฉn in de directe nabijheid van de bebouwde kom van Steenbergen op een ruim perceel van circa 10.120m2 met naast de woning een boomgaard met fruitbomen en een paardenwei. Kijk voor meer info op: https://www.funda.nl/koop/steenbergen-nb/huis-41997665-afgeslechtedijk-8/ Uiteraard zijn jullie van harte welkom om de woning te komen bezichtigen. Neem contact met ons op via:
๐Ÿ“ž0167-727001
๐Ÿ’ปinfo@contentplus.nl ๐™’๐™ž๐™ก ๐™Ÿ๐™š ๐™–๐™ก๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™™ ๐™–๐™ก๐™จ ๐™š๐™š๐™ง๐™จ๐™ฉ๐™š ๐™ค๐™ฅ ๐™™๐™š ๐™๐™ค๐™ค๐™œ๐™ฉ๐™š ๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™ค๐™ฃ๐™จ ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ช๐™ฌ๐™จ๐™ฉ๐™š ๐™–๐™–๐™ฃ๐™—๐™ค๐™™? ๐™‘๐™š๐™ง๐™œ๐™š๐™š๐™ฉ ๐™™๐™–๐™ฃ ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ฉ ๐™ค๐™ฃ๐™ฏ๐™š ๐™ฅ๐™–๐™œ๐™ž๐™ฃ๐™– ๐™ฉ๐™š ๐™ก๐™ž๐™ ๐™š๐™ฃ!

ERA Content+ Makelaars Pieter Hommel, profile picture

Huis te koop: Afgeslechtedijk 8 4651 RC Steenbergen (NB) [funda]Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *