Home – De Roskam Zundert

Vind nieuwe huizen in uw regio

Home – De Roskam Zundert

NIEUWBOUW | De Roskam in Zundert In het plan worden 21 appartementen gerealiseerd met veel variatie. Zo bieden we veel diversiteit qua indelingen en ruimtes. Daarnaast zullen er 3 penthouses beschikbaar zijn op de bovenste verdieping! Inschrijven om in aanmerking te kunnen komen voor de aankoop van een appartement is mogelijk tot en met maandag 15 februari 2021 tot 12.00 uur. Aan de Molenstraat 1 in Zundert ontwikkelt Maas-Jacobs het plan De Roskam Zundert. Waar momenteel een eetcafé met een voorgaande hotelfunctie gevestigd is, zal naar verwachting in Q4 van 2021 van start worden gegaan met de realisatie van de nieuwbouw. 🏗 Neem voor het ophalen van de volledige en uitgebreide verkoopinformatie of bij vragen contact met Lotte via 📞 076 – 597 59 00 | 📧 nieuwbouw@vanhasselmakelaars.nl | 📱 WhatsApp naar 06-82696601 De digitale verkoopinformatie is beschikbaar via
https://www.deroskamzundert.nl/

Van Hassel makelaars, profile picture

Home – De Roskam ZundertBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *