Donderdag video premiére Deze leuke woning komt van het weekend online! Een per…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Donderdag video premiére Deze leuke woning komt van het weekend online! Een per…

🔔Donderdag video premiére🧡🎥
Deze leuke woning komt van het weekend online! Een perfecte plek voor jou👌. Zo mag je deze ruime tussenwoning aan Willem Alexanderhof 40 in Waalwijk zeker noemen. Het huis biedt veel ruimte op de begane grond en 3 slaapkamers op de 1e verdieping🤩. Verder is de woning voorzien van een losstaande garage, tuin op het westen en ligt het in een kindvriendelijk hofje met de stad letterlijk om de hoek. Nieuwsgierig naar meer? Kijk snel mee met de video die wij voor deze woning hebben gemaakt of bel📲naar ons kantoor.▶▶⬇⬇

Carré De Wit makelaardij, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *