Starters opgelet! Aan Roerdomp 11 in Weert ligt een leuke tussenwoning met grote…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Starters opgelet! Aan Roerdomp 11 in Weert ligt een leuke tussenwoning met grote…

Starters opgelet! Aan Roerdomp 11 in Weert ligt een leuke tussenwoning met grote tuin. De woning is gelegen aan een parkje in de kindvriendelijke wijk ‘Graswinkel’.

In minder dan 10 minuten fietsen bereik je het stadscentrum van Weert en haar uitgebreide voorzieningen zoals het NS Intercitystation. Via de randweg zijn alle voorzieningen en ook de snelweg A2 snel te bereiken.

Indeling begane grond:
Entree via de voortuin. De ontvangsthal met garderobe en meterkast is voorzien van een laminaat vloer en geeft toegang tot de meterkast en de woonkamer. De woonkamer is eveneens voorzien van een laminaatvloer. Dankzij de grote raam in de voorgevel is er zicht op het parkje aan de voorzijde van de woning. De woonkamer staat in halfopen verbinding met de eenvoudige maar nette keukenopstand. Vanuit de keuken is de berging te bereiken. Vanuit de woonkamer is het portaal met de trapopgang bereikbaar waar tevens de toegang tot het toilet gelegen is.

Indeling verdieping:
3 Ruime slaapkamers voorzien van rolluiken. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De badkamer is deels betegeld en beschikt over een douche, wandcloset en aansluiting voor het witgoed.
Middels vlizo trap is de zolderverdieping bereikbaar. Deze is in gebruik als bergzolder. Met een investering in een vaste trap naar de zolder kan deze ruimte getransformeerd worden naar woonruimte! Op deze zolder is de vernieuwde cv-ketel geplaatst, een Remeha Avanta van bwjr. 2019.

Achtertuin:
De woning beschikt over een aluminium overkapping aan de achtergevel en een royale achtertuin. Gelegen op het Westen, dus ideaal om in de middag en avond te kunnen genieten van de zon. De woning is grotendeels voorzien van rolluiken en is voorzien van dubbel glas in houten kozijnen.

Binnenkort online!
Nu al benieuwd naar deze woning? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.
📞 (0495) 537599
📧 info@dwarsmakelaars.nl

Attention starters! At Roerdomp 11 in Weert there is a nice terraced house with a large garden. The house is located on a park in the child-friendly neighborhood 'Graswinkel'.

In less than 10 minutes of cycling you will reach the city centre of Weert and its extensive amenities such as the NS Intercity Station. Through the rand road all amenities and also the highway A2 can be reached quickly.

Ground floor layout:
Entrance through the front yard. The reception hall with wardrobe and fitted with a laminate floor and allows access to the fuse cabinet and living room. The living room is also equipped with a laminate floor. Thanks to the large window in the front facade, there is a view of the park at the front of the house. The living room is in semi-detached connection with the simple but clean kitchen revolt. You can reach the storage room from the kitchen. From the living room, the portal with the staircase is accessible, including access to the toilet.

Floor layout:
3 Spacious bedrooms equipped with shutters. All bedrooms have a laminate floor. The bathroom is partly tiled and has a shower, wall closet and connection for the white property.
The attic floor can be reached through Vlizo stairs. This is used as a mountain attic. With an investment in a fixed staircase to the attic, this space can be transformed into living space! In this attic the renewed resume boiler is installed, a Remeha Avanta from bwjr. 2019.

Backyard:: n
The house has an aluminum roof on the back facade and a generous backyard. Located on the West, so it's ideal to enjoy the sun during the afternoon and evening. The house is largely equipped with shutters and has double glass in wooden frames.

Soon online!
Already curious about this house? Contact our office to make an appointment.
📞 (0495) 537599
📧 info@dwarsmakelaars.nl

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *