#eindhoven Door alle sneeuw en ijs is de gemeente Eindhoven druk geweest met st…

Vind nieuwe huizen in uw regio

#eindhoven Door alle sneeuw en ijs is de gemeente Eindhoven druk geweest met st…

#eindhoven
Door alle sneeuw ☃️en ijs is de gemeente Eindhoven druk geweest met strooien en ruimen. Benieuwd naar de feiten en cijfers rondom de gladheidsbestrijding ❄️ in Eindhoven – je vindt ze in onderstaande infographic. PS – Blijf op de hoogte van de actuele gladheidsbestrijding in Eindhoven via het Twitter account: @bereikbaar040.

Hendrix & Huybregts Makelaars, profile pictureMay be an image of text that says 'WAT DOEN WJJ BJJ GLADHEID? bereikbaar maan assistenten 24/7 paraatin roosterdienst deuitvoering aannemers voertuigen perstrooibeurt, extra voertugen voor sneller eindhoven.nl/gladheid meerbaanswegen 25 uitgebreide strooiacties per fietspad- keer rijbaan- 1.600 km wegpe strooiactie busbaan- 25 kleine strooiacties bruggen/ lokale 2000 2000ton ton Opslagcapaciteit ton zout ×2000 perstrooiactie pers 75 ton wegenzout 60 ton wegenzout 15 ton (zoutoplossing) Eind Airporten ten, swaterstaat.'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *