Verwacht in de verhuur! 12 huurwoningen in De Lanen te Rosmalen Wonen in De Lan…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Verwacht in de verhuur! 12 huurwoningen in De Lanen te Rosmalen Wonen in De Lan…

Verwacht in de verhuur! 12 huurwoningen in De Lanen te Rosmalen πŸ“ Wonen in De Lanen, deelgebied van de Groote Wielen, is het beste van twee werelden: zowel het open poldergebied als de bruisende binnenstad van ‘s-Hertogenbosch zijn dichtbij. Op korte termijn verwachten we te kunnen starten met de inschrijving voor de 12 nieuwbouw huurwoningen op dit project. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite: https://www.borgdonck.nl/project/rosmalen-2/

Boumij Makelaars, profile pictureMay be an image of outdoors and brick wall


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *