Vanaf morgen op Funda maar nu al te bewonderen op onze website! TE KOOP: Vlasven…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Vanaf morgen op Funda maar nu al te bewonderen op onze website! TE KOOP: Vlasven…

Vanaf morgen op Funda maar nu al te bewonderen op onze website! TE KOOP: Vlasven 245, Veghel. Instapklaar, uitgebouwd en goed onderhouden woning met berging in de fraaie, kindvriendelijke woonwijk het Ven. https://zodus.nl/woning/zodus-makelaar-veghel-vlasven-245/ Meer informatie of meteen een bezichtiging plannen? Bel 0413-724151 of mail naar info@zodus.nl. Fijne dag, Team ZoDus.

ZoDus Makelaars, profile pictureMay be an image of brick wall and outdoorsMay be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and living roomMay be an image of furniture and kitchen


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *