Allard besloot bij Van Hassel makelaars zijn kennis te verbreden tijdens een sta…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Allard besloot bij Van Hassel makelaars zijn kennis te verbreden tijdens een sta…

Allard besloot bij Van Hassel makelaars zijn kennis te verbreden tijdens een stageperiode voor het derde leerjaar van zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij. Allard Haast is 19 jaar oud, komt uit Zundert maar zit momenteel op kamers in Eindhoven. Hij loopt 32 uur per week stage bij ons en de werkzaamheden zijn veelomvattend, dus wellicht spreken of zien jullie elkaar binnenkort! 👋 Van Hassel makelaars is een toonaangevend kantoor in de regio Zundert en Rucphen waarbij hij veel kan leren van de vele ervaring van de medewerkers. Tevens richt Van Hassel makelaars zich op meerdere aspecten binnen de makelaardij, waardoor Allard een breed inzicht krijgt van de mogelijkheden binnen het werkgebied.

Van Hassel makelaars, profile pictureMay be an image of 1 person and text that says 'Î vanHassel Gewoongoed! MAAK KENNIS MET...'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *