𝗜𝗻 𝗱𝗲 𝗴𝗲𝘄𝗶𝗹𝗱𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗻𝘄𝗶𝗷𝗸 ‘#𝗦𝘁𝗿𝗮𝘁𝘂𝗺’ 𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗱𝗲𝘇𝗲 #𝗶𝗻𝘀𝘁𝗮𝗽𝗸𝗹𝗮𝗿𝗲 𝗲𝗻 𝘇𝗲𝗲𝗿 𝗴𝗼𝗲𝗱 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲…

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝗜𝗻 𝗱𝗲 𝗴𝗲𝘄𝗶𝗹𝗱𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗻𝘄𝗶𝗷𝗸 ‘#𝗦𝘁𝗿𝗮𝘁𝘂𝗺’ 𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗱𝗲𝘇𝗲 #𝗶𝗻𝘀𝘁𝗮𝗽𝗸𝗹𝗮𝗿𝗲 𝗲𝗻 𝘇𝗲𝗲𝗿 𝗴𝗼𝗲𝗱 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲…

𝗜𝗻 𝗱𝗲 𝗴𝗲𝘄𝗶𝗹𝗱𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗻𝘄𝗶𝗷𝗸 ‘#𝗦𝘁𝗿𝗮𝘁𝘂𝗺’ 𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗱𝗲𝘇𝗲 #𝗶𝗻𝘀𝘁𝗮𝗽𝗸𝗹𝗮𝗿𝗲 𝗲𝗻 𝘇𝗲𝗲𝗿 𝗴𝗼𝗲𝗱 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗻 𝗷𝗮𝗿𝗲𝗻 ‘𝟯𝟬 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴. 𝗗𝗲𝘇𝗲 #𝗴𝗲𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻𝗶𝘀𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗲𝗶𝗻𝗱𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿𝘇𝗶𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗻𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿, 𝗲𝗲𝗻 𝗻𝗲𝘁𝘁𝗲 𝗸𝗲𝘂𝗸𝗲𝗻, 𝗱𝗿𝗶𝗲 𝘀𝗹𝗮𝗮𝗽𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝘀, 𝗲𝗲𝗻 𝗿𝗼𝘆𝗮𝗹𝗲 𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗱𝗲 𝗯𝗮𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿 𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿𝘁𝘂𝗶𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿𝗼𝗺. 𝗗𝗲 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝘇𝗲𝗲𝗿 𝗴𝘂𝗻𝘀𝘁𝗶𝗴 𝗴𝗲𝗹𝗲𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗹𝗼𝗼𝗽𝗮𝗳𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗻𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗴𝗲𝗯𝗶𝗲𝗱 ‘𝗦𝘁𝗿𝗮𝘁𝘂𝗺𝘀𝗲 𝗛𝗲𝗶𝗱𝗲’, 𝘃𝗹𝗮𝗸𝗯𝗶𝗷 𝘄𝗶𝗻𝗸𝗲𝗹𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗺 #𝗕𝗼𝘂𝗹𝗲𝘃𝗮𝗮𝗿𝗱 𝗭𝘂𝗶𝗱 𝗲𝗻 𝗵𝗲𝘁 #𝗚𝗲𝗻𝗻𝗲𝗽𝗲𝗿 #𝗣𝗮𝗿𝗸. 𝗩𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿 𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗱𝗲 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗶𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝘇𝗲𝗲𝗿 𝗹𝗲𝘂𝗸𝗲 𝗲𝗻 𝘀𝗳𝗲𝗲𝗿𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗻𝗼𝗺𝗴𝗲𝘃𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗺𝗶𝘅 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗼𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝗼𝘂𝗱 𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗻𝗮𝗯𝗶𝗷𝗵𝗲𝗶𝗱 𝘃𝗮𝗻 #𝘂𝗶𝘁𝘃𝗮𝗹𝘀𝘄𝗲𝗴𝗲𝗻, #𝘀𝗰𝗵𝗼𝗹𝗲𝗻 𝗲𝗻 #𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗰𝗰𝗼𝗺𝗺𝗼𝗱𝗮𝘁𝗶𝗲𝘀.
🗝️𝗩𝗿𝗮𝗮𝗴𝗽𝗿𝗶𝗷𝘀: € 𝟯𝟮𝟱.𝟬𝟬𝟬,- 𝗸.𝗸.
🗝️𝗕𝗼𝘂𝘄𝗷𝗮𝗮𝗿: 𝟭𝟵𝟯𝟭
🗝️𝗪𝗼𝗼𝗻𝗼𝗽𝗽𝗲𝗿𝘃𝗹𝗮𝗸𝘁𝗲: 𝟵𝟳 𝗺²
🗝️… More

Debbie Mels Lommers Makelaars, profile pictureMay be an image of outdoors


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *