WONING TE HUUR OP LANDGOED EYCKENLUST: De eigenaar is op zoek naar nieuwe erfb…

Vind nieuwe huizen in uw regio

WONING TE HUUR OP LANDGOED EYCKENLUST: De eigenaar is op zoek naar nieuwe erfb…

WONING TE HUUR OP LANDGOED EYCKENLUST:
De eigenaar is op zoek naar nieuwe erfbewoners voor de vrijstaande oorspronkelijke tuinmanswoning. Wonen op de historische buitenplaats Eyckenlust betekent meer dan alleen een dak boven uw hoofd, het is ‘a way of life’ die u samen met de erfgenoten deelt. De bewoners in de directe omgeving naast u zijn niet alleen uw buren, maar een wezenlijk onderdeel van het leven op landgoed Eyckenlust. Vandaar dat de verhuur geschied op basis van gunning, in eerste instantie op basis van een tijdelijk contract, en wanneer het beide partijen bevalt, omzetting naar vaste huur. Daarom het verzoek om bij uw reactie een korte persoonlijke introductie en motivatie toe te voegen. Huurprijs €. 1.195,- per maand excl. g/w/e/internet. Bel voor meer vragen met ons kantoor via 040-7878758

Statig Wonen makelaars, profile pictureMay be an image of snow and treeMay be an image of tree, nature and snowMay be an image of indoorMay be an image of indoor and hallway


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *