TE HUUR | Achtmaalseweg 196 A in Achtmaal Nette tussenwoning met een fraaie keu…

Vind nieuwe huizen in uw regio

TE HUUR | Achtmaalseweg 196 A in Achtmaal Nette tussenwoning met een fraaie keu…

TE HUUR | Achtmaalseweg 196 A in Achtmaal Nette tussenwoning met een fraaie keuken, 2 ruime slaapkamers en een nette badkamer op de verdieping. Op de tweede verdieping is ruimte voor een 3e slaapkamer. De achtertuin is verzorgd een aangelegd, heeft een houten (fietsen)berging en een achterom. ๐ŸทEnergielabel: A ๐Ÿ“ž 076 – 597 59 00 | ๐Ÿ“ง verhuur@vanhasselmakelaars.nl | ๐Ÿ“ฑ WhatsApp naar 06-82696601 https://www.vanhasselmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/achtmaal/huur/huis-5493479-Achtmaalseweg-196A/

Van Hassel makelaars, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *