Op zoek naar een vrijstaand geschakelde woning in Kaatsheuvel? Zoek dan niet ver…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Op zoek naar een vrijstaand geschakelde woning in Kaatsheuvel? Zoek dan niet ver…


Op zoek naar een vrijstaand geschakelde woning in Kaatsheuvel? Zoek dan niet verder! Aan Slingebeek 1 vind je deze heerlijke gezinswoning, op een prettige locatie.🧡Het huis is tiptop👌 verzorgd en de afwerking is modern en smaakvol. De woning beschikt over een ruime living, erker, speel- en werkkamer en een recent opnieuw aangelegde tuin.🏡 In de presentatiefilm die we voor je maakten geven we je alvast een exclusieve rondleiding door de woning, of bezoek onze website: http://bit.ly/Slingebeek1
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *