NIEUW | Turnstraat 8 in Zundert Zeer royale levensloopbestendige vrijstaande bun…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW | Turnstraat 8 in Zundert Zeer royale levensloopbestendige vrijstaande bun…

NIEUW | Turnstraat 8 in Zundert Zeer royale levensloopbestendige vrijstaande bungalow met fraaie, veel privacy biedende achtertuin op het Zuiden. Deze bungalow heeft twee slaapkamers met mogelijkheid voor een derde slaapkamer, moderne en ruime keuken met kook eiland, royale woonkamer met hoekgashaard, een ruime badkamer, inpandige garage en ruime kelder. Achterom via carport en via de tuinpoort rechts. 🏷Energielabel: C 📞 076 – 597 59 00 | 📧 og@vanhasselmakelaars.nl | 📱 WhatsApp naar 06-82696601 https://www.vanhasselmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/zundert/koop/huis-4636557-Turnstraat-8/

Van Hassel makelaars, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *