Dit jonge gezin wilt graag dichterbij hun familie wonen nu de kleine spruit er i…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Dit jonge gezin wilt graag dichterbij hun familie wonen nu de kleine spruit er i…

Dit jonge gezin wilt graag dichterbij hun familie wonen nu de kleine spruit er is! πŸ‘Ά Wij zoeken samen met hun naar een halfvrijstaande of vrijstaande woning in Nederweert met een perceel van ongeveer 1.000 mΒ². πŸ€
De omgeving van Heerspad, Bosserstraat, Peelsteeg zou perfect zijn .. maar ergens anders in Nederweert mag ook hoor! 🏑 Heeft u zo een woning en wilt u weten of dit gezin in uw woning past bel dan gerust even met ons zodat wij u verder informeren! ☎️

Sharon Bish Makelaardij, profile pictureMay be an image of 3 people and text that says ''Wij wonen nu Wij zoeken... Den Bosch maar willen graag weer dicht bij onze familie wonen nu de kleine er is.' We zoeken een woning halfvrijstaand vrijstaand met ongeveer 1.000 m2 grond -in Nederweert, liefste de hoek van Bosserstraat, Heerweg, Peelsteeg 'Maar we horen graag als de woning ergens anders in Nederweert ligt hoor!' Bel ons gerust wanneer u wittverkopen en u vinΔ‘tt passen in uw woning! teuke gezin Γ›bish bish sharon'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *