NIEUW! IJssellaan 9 te Son en Breugel. Zeer royale, te moderniseren 2-onder-1-…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW! IJssellaan 9 te Son en Breugel. Zeer royale, te moderniseren 2-onder-1-…

NIEUW! IJssellaan 9 te Son en Breugel.

Zeer royale, te moderniseren 2-onder-1-kapwoning gelegen in de geliefde wijk De Gentiaan met o.a. heerlijke leefruimte op de begane grond, 5 volwaardige slaapkamers, garage met oprit en heerlijke tuin op het zonnige zuidwesten! Daarnaast is deze woning uitstekend gelegen nabij supermarkt, basisscholen, kinderopvang, natuur, sportfaciliteiten en uitvalswegen!


Van Roon Makelaardij & Taxaties, profile pictureMay be an image of outdoors and text that says 'VAN ROON makelaardij & taxaties L2NN'May be an image of furniture, brick wall and living roomMay be an image of kitchenMay be an image of furniture and bedroom


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *