Zat deze ook in jouw brievenbus? Nou dan heb je niks gewonnen, maar ben je wél …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Zat deze ook in jouw brievenbus? Nou dan heb je niks gewonnen, maar ben je wél …

Zat deze ook in jouw brievenbus? Nou dan heb je niks gewonnen, maar ben je wél een ijskrabber rijker! En die ga je nodig hebben de komende dagen. Voorspellingen geven -10 graden aan! Brrr! DietvorstBorman Makelaars; voor een helder zicht op de woningmarkt…. én op de weg! 😉 (Ook zo’n ijskrabber scoren? Maandag 8 februari staat er naast onze voordeur (Ulvenhoutselaan 5) een krat waar je gratis een krabber mag pakken!)


#DBMvoorhetgevoelvanthuis #makelaars #iceicebaby #babyitscoldoutside #runopsleeën #hebjijaleenslee #houjijvandezekou #sneeuwiswelleuk #gladheidnietzo #ice #ginneken #ijskrabber

DietvorstBorman Makelaars, profile pictureMay be an image of text that says 'HELDE. WONINGMARKT ZICHT OP OPDE DE THUIS VEILIG'No photo description available.May be an image of text that says 'DIETVORS DIETVORSI BORMAN .NL'May be an image of text that says 'DIETVORST BORMAN BORMAN NL'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *