SNEAK PREVIEW! Wij hebben deze knusse, gezellige woning nieuw in de verkoop! De…

Vind nieuwe huizen in uw regio

SNEAK PREVIEW! Wij hebben deze knusse, gezellige woning nieuw in de verkoop! De…

SNEAK PREVIEW! 🤩 Wij hebben deze knusse, gezellige woning nieuw in de verkoop! De woning is gelegen is de wijk Hasselt en ligt tussen de Ringbaan-West, Ringbaan-Noord, de Goirkestraat en de Kwaadeindstraat. In deze wijk vind je veel eengezinswoningen en een aantal flats. De meeste buurten in Hasselt zijn gebouwd na de oorlog en bestaan uit een mix van koop- en huurwoningen. In de directe nabijheid zijn het Centraal Station, Albert Heijn XL, Jumbo, basisscholen, speelpleintjes en uitvalswegen richting omliggende plaatsen bereikbaar. 🏠: Bukskinstraat 12, Tilburg
💰: €238.000,- k.k.
📞: 013-3032227
📩: info@jurgens-vanbemmelen.nl

Makelaarskantoor Jurgens & van Bemmelen, profile pictureMay be an image of brick wall and outdoorsMay be an image of table and indoorMay be an image of furniture and living roomMay be an image of kitchen


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *