SNEAK PEAK Schaapkenslaan 13 Berkel-Enschot Comfortabel wonen in een zeer goed…

Vind nieuwe huizen in uw regio

SNEAK PEAK Schaapkenslaan 13 Berkel-Enschot Comfortabel wonen in een zeer goed…

📢📢 SNEAK PEAK Schaapkenslaan 13 Berkel-Enschot📢📢
Comfortabel wonen in een zeer goed onderhouden, instapklare royale geschakelde twee-onder-een kapwoning met fijne voortuin voorzien van ruime oprit, een privacy biedende achtertuin en een ruime aangebouwde inpandige berging en praktische bijkeuken? Het kan! Houd onze website en Funda in de gaten! www.naber.nl / 013 – 5 400 700

📢📢 SNEAK PEAK Sheep Slapping 13 Berkel-Enschot 📢📢
Comfortable living in a very well maintained, ready-to-use royale switched two-under-a-hooded house with a fine front yard equipped with spacious driveway, a privacy-offering backyard and a spacious indoor storage and practical pantry? It's possible! Keep an eye on our website and Funda! www.naber.nl / 013 5 700

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *